Overnatting


Vi har fire velutstyrte utleie hytter og tre campingvogner.

Lunden
Trøahola
Skabakkhola
Loft
Hobby 780 WLU
Knaus 650
Hobby 560 KMFE 

 


 

  

Retningslinjer for hytter/leiligheter/vogner

KJÆRE FERIEGJEST!
Først og fremst vil vi ønske Dere velkommen til vår utleieenhet. Vi håper at Dere får et hyggelig og vellykket opphold.
Vi håper at Dere ankom til et pen og rengjort utleieenhet. Vi ber Dere derfor om å forlate enheten slik at neste gjest ankommer den i samme rengjorte og pene stand som Dere selv ønsker å finne den. Hvis ikke dette skjer, ser vi oss dessverre nødt til å avkreve Dere kompensasjon for rengjøringen.

INNFLYTTING etter kl. 16.00
Leieren er i følge leiebestemmelsene forpliktet til å forlate utleieenheten med alt tilbehør i rengjort stand. Skulle dette mot forventning ikke være tilfelle, må vi be Dere om å melde evt. reklamasjoner innen 72 timer. Evt. reklamasjoner som blir meldt senere kan dessverre ikke tas til følge.
Enheten kan kun beboes av det antall personer som er oppgitt. Overstigende antall personer kan ikke overnatte i enheten uten huseierens tillatelse.

EVENTUELLE SKADER
Eventuelle skader som oppstår i løpet av Deres opphold skal meldes omgående til huseieren, eller erstattes på stedet.

BAD/ TOALETT
Kast aldri bind, bleier eller lignende i toalettet, da det vil tettes. Hvis dette allikevel skjer, blir vi nødt til å avkreve Dere angjeldende beløp for reparasjon. Ved eventuell tettelse av toalettet kan reparasjon ta tid, spesielt i weekendene og i høysesong.

AVREISE innen kl. 12.00
Før avreise skal dette gjøres:
Enheten skal støvsuges, tepper ristes og gulvene vaskes. Kjøleskap skal tømmes og rengjøres. Matter, ryer, pledd, puter og dyner ristes og børstes utendørs. Avfall skal kildesorteres og tømmes på anvist sted. Enheten låses og nøkkelen leveres på avtalt sted.
OBS! Avfall må ikke ligge igjen i eller ved enheten.

Utleieenheten må forlates senest kl. 12.00 på avreisedagen. Før avreisen må Dere kontrollere at elektriske apparater (kaffetrakter, vannkoker mm) er frakoblet. Vi ønsker Dere en hyggelig hjemreise, og håper å se Dere igjen.

 
Jemtegård Feriesenter

Adresse: Grendavegen 104, N-6210  Valldal
Kontaktpersoner: Agnieszka og Svein Magne Jemtegård
Internettadresse: www.jemtegaard.no
E-post: post@jemtegaard.no
Telefon:  +47 70259020  
Mobil:  +47 90711135
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær

Kart             
 

© LightWeb