Overnatting


Vi har i dag fire utleie hytter, tre vogner 
og mulighet for telt.

Lunden
Trøahola
Skabakkhola
Loft
Hobby 780 WLU
Knaus 650
Hobby 560 KMFE 

 


 

  

Retningslinjer for hytter/leiligheter

KJÆRE FERIEGJEST!
Først og fremst vil vi ønske deg velkommen til ditt feriehus. Vi håper at du og din familie får en hyggelig og vellykket ferie.
Vi håper at du ankom til et pent og rengjort feriehus. Vi ber deg derfor om å forlate huset slik at neste gjest ankommer det i samme rengjorte og pene stand som du selv ønsker å finne det. Hvis ikke dette skjer, ser vi oss dessverre nødt til å avkreve deg kompensasjon for rengjøringen.

INNFLYTTING etter kl. 16.00
Leieren er i følge leiebestemmelsene forpliktet til å forlate feriehuset med alt tilbehør i rengjort stand. Skulle dette mot forventning ikke være tilfelle, må vi be deg om å melde evt. reklamasjoner innen 72 timer. Evt. reklamasjoner som blir meldt senere kan dessverre ikke tas til følge.
Huset kan kun beboes av det antall personer oppgitt i katalogen. Overstigende antall personer kan ikke overnatte i huset uten huseierens tillatelse.

EVENTUELLE SKADER
Eventuelle skader som oppstår i løpet av ditt opphold skal meldes omgående til huseieren, eller erstattes på stedet.

BAD/ TOALETT
Kast aldri bind, bleier eller lignende i toalettet, da det vil tettes. Hvis dette allikevel skjer, blir vi nødt til å avkreve deg angjeldende beløp for reparasjon. Ved eventuell tettelse av toalettet kan reparasjon ta tid, spesielt i weekendene og i høysesong.

AVREISE
Før avreise skal dette gjøres:
Huset skal støvsuges, tepper ristes og gulvene vaskes. Kjøleskap skal renngjøres. Matter, ryer, pledd, puter og dyner ristes og børstes utendørs. Avfall skal kildesorteres og tømmes på anvist sted. Huset låses og nøkkelen leveres på avtalt sted.
OBS! Fiskeslo må ikke ligge igjen i eller ved huset.

Feriehuset må forlates senest kl. 12.00 på avreisedagen. Før avreisen må du kontrollere at alle elektriske apparater er slått av. Vi ønsker deg en hyggelig hjemreise, og håper å se deg igjen neste år.

 
Jemtegård Feriesenter

Adresse: Grendavegen 104, N-6210  Valldal
Kontaktpersoner: Agnieszka og Svein Magne Jemtegård
Internettadresse: www.jemtegaard.no
E-post: post@jemtegaard.no
Telefon:  +47 70259020  
Mobil:  +47 90711135
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær

Kart             
 

© LightWeb